Jäsenille

Valtuustoryhmän ja hallituksen kokoukset ovat kaikille jäsenille ja yhdistyksen aktiivisille toimijoille avoimia, tule mukaan!

14.8 klo 18.00 Espoon Vasemmiston hallituksen kokous hybridi

Hallituksen kokoukset kuukauden toisena tiistaina Google meetsissä


12.8 klo 17.30 Espoon Vasemmiston valtuustoryhmän kokous 

Tilaa Kari Uotila - Telakan senaattori -kirja


Kari Uotila – Telakan senaattori -kirjan  on kirjoittanut toimittaja, tietokirjailija Sirpa Puhakka. Vuonna 2019 eduskunnan jättäneen Kari Uotilan elämäkertateos on tarina sosiaalisesta noususta ja elävästä demokratiasta. Vuonna 1995 eduskuntaan nousi aatteiltaan ja arvoiltaan perinteinen vasemmistoliittolainen duunarikansanedustaja. Kansakoulupohjalta saattoi ponnistaa Smolnan kristallikruunujen loisteeseen, päättäjien pöytiin.

Eduskunnassa hän innostui ajamaan sukupuolten välistä tasa-arvoa sekä miesten ja isien oikeuksia. Lunta tuli tupaan. Hänen ajatuksensa tasa-arvosta ja ihmisoikeuksista eivät aina miellyttäneet kaikkia kannattajia. Hän kasvatti mainettaan myös intohimoisena jalkapalloihmisenä ja juoksemalla maapallon ympäri.

Voit tilata kirjan Partuunan verkkokaupasta holvi.com/shop/partuuna/ section/tietokirjallisuus/  tai tulla tapaamaan itse kirjailijaa sopimalla noudon Komeetankujan toimistolla Olarissa osoitteessa vasespoo@gmail.com otsikolla KIRJATILAUS. Hinta toimistolta noudettuna 25 euroa (ei postimaksua).

Huom, kesäaikana sähköpostiin vastataan harvakseltaan!