Ajankohtaista

Espoon Vasemmisto vaatii valtuustolta panostuksia hoitovelan ja kasvavan pitkäaikaistyöttömyyden hoitoon. Oikealta luvassa lisää talouskuria ja säästötoimia

Espoon Vasemmiston mielestä hoitovelkaa, pitkäaikaistyöttömyyttä tai pitkiä terveysasemien jonoja ei ratkaista oikeiston tiukalla, erityisesti kouluihin iskevällä säästö- ja talouskurikuurilla, eikä maahanmuuttajia syyttelemällä.

Espoon Vasemmiston luottamushenkilöt kaudelle 2021-2025 on valittu

Espoon Vasemmiston luottamustoimipaikat vuodelle 2021-2025 on päätetty. Luottamustoimipaikkoja saatiin Vasemmistoliitolle tärkeisiin lautakuntiin, jaostoihin ja toimikuntiin. Tavoitteena on palveluiden sekä moninaisuuden turvaaminen.

Espoon valtuusto nosti säästöohjelmista huolimatta luottamushenkilöiden palkkioita, eikä halunnut julistaa ilmastohätätilaa - Vasemmisto vastusti

Tiedote 24.6.2021 Kauden viimeisessä valtuuston kokouksessa ilmastonmuutoksen edelläkävijäksi mielellään profiloituvan Espoon valtuutetut eivät nähneet ilmastohätätilan julistamista tarpeellisena.…

Espoon Vasemmisto julkaisee kaupunkiohjelmansa vuosille 2021-2025

Vasemmistoliitto on julkaissut helmikuussa 2021 valtakunnallisen kuntavaaliohjelman, jossa periaatteena on kaupunkien ja kuntien rakentaminen kaikille, ei vain harvoille. Espoo on suuri, monipuolinen…

Espoon Vasemmisto jäi yksin puolustamaan pohjoisespoolaisia

Espoon Vasemmisto jäi yksin puolustamaan pohjoisespoolaisten palveluja valtuuston käsitellessä Kalajärven koulun, päiväkodin ja nuorisotilan uudisrakennushanketta. Kalajärvi on suurin tulevan Pohjois-…

Vasemmistoliitto irtaantui Espoon budjettineuvotteluista

Talouden tasapainottaminen leikkaamalla on väärä arvovalinta Valtuuston enemmistön päätös sopeuttaa taloutta pääosin palveluista leikkaamalla ja laiminlyömällä tulopuolen vahvistamista on Vasemmiston…